I vårt kök

Vi har alltid trott på att människan mår bra av kvalitet och omtänksamhet. I en sådan helhet är en måltidsupplevelse som förmår lyfta sig till en högtidsstund helt avgörande.Under många år nu har vi utvecklat vår restaurang och vinkällare genom att hämta erfarenheter från när och fjärran. Här vill vi utveckla allt vi gjort tidigare och med nya gastronomiska ambitioner koncentrera all vår kraft på att ge dig som vår gäst en unik upplevelse. Det handlar om omtanke och karaktär i måltidens estetik och i miljön där den avnjuts. Vårt mål är att ge dig som gäst en helhetsupplevelse för alla sinnen.

I vårt kök utgör råvarorna ledmotivet. Naturens smaker sätter tonen och vi lagar mat från det bohuslänska skafferiet efter säsongens rytm - kanske för att årstiderna är så tydliga här.

Vår mat utgår från fyra grundpelare:

Naturens råvaror
. Vi kan verkligen beskrivas som ett naturälskande folk. Naturen är också vårt skafferi. Här hittar vi våra mest typiska råvaror såsom älgen, svampen, bären i skogen och fisken från våra kalla, klara vatten.

Årstidernas växlingar. Vi har ett matår som är intimt förknippat med årstiderna. Inget slår väl när man tar det första bäret ute i trädgården i slutet av maj eller färskpotatisen i början av juni.

Tillagningsmetoderna har varit ett sätt att bevara och lagra mat. Vi har saltat, rökt och lagt in. Idag behöver vi inte göra det för att lagra maten, utan vi gör det för att de är viktiga smaker på vår gastronomiska palett.

Öppenheten mot omvärlden har alltid varit stor och vi kommer aldrig att sluta inspireras av möten med andra människor och deras mat. Utan vår öppenhet skulle vi ha haft ett mindre rikt kök. Med dessa grundtankar bjuder vi Dig som gäst till bords och välkomnar Dig till vår värld. Låt Dig omfamnas och njut.

Vår restaurang samarbetar bland annat med följande företag för att ge Dig som gäst en angenäm vistelse hos oss.

:: Matsäljarna i Väst AB | :: Werners Gourmetservice | :: Grönsakshallen Sorunda | :: Emanuel Andrén
 | :: Grebbestad bryggeri | :: Allt i Fisk AB | :: Johan i Hallen | :: Spendrups