Corona Covid19

Solen skiner värmen stiger och på Nösund Havshotell har vi öppet som vanligt. Som du vet vill vi att du som gäst alltid känna dig trygg. Den uppkomna situationen gör att vi anstränger oss lite extra, följer hälsomyndigheternas rekommendationer för att skydda dig och minimera smitt spridning.

Hotellet och Spat är öppet som vanligt. Vi bevakar kontinuerligt utvecklingen via regering och folkhälsomyndigheten och genomför fortlöpande egna och av hälsomyndigheter rekommenderade åtgärder för att skydda dig och minimera risken för smittspridning.

Vi kan inte nog betona hur rigoröst vi arbetar med hygien, städ mat och desinfektion. Våra medarbetare har tydliga direktiv och informeras dagligen om vikten av att stanna hemma vid minsta symptom.

Spa avdelningen är öppen. Corona smittar inte via pooler, klorhalten dödar virus. Och vi följer som alltid direktiv och rekommendationer avseende poolhygien.
Städrutiner

Vi ser över städrutiner och har intensifierat rengöring och rengör ytor med desinfektionsmedel.

Noggrannhet och hygien är av yttersta vikt vi följer miljö och hälsomyndighetens föreskrifter förbehållslöst.

Vi är oerhört observanta på vår personals hälsostatus i allmänhet där daglig information ges om att vid minsta förkylnings/sjukdomstecken så krävs man att stanna hemma. Vi är även, om möjligt, ännu mer noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.

Tallriksservering frukost, lunch och middag i restaurangen eller Konferensfika serveras i möteslokalen.

Hör gärna av er så berättar vi mer . info@nosundhavshotell.se eller direkt på 0709-839100 Varmt välkommen.