Med passion för vällagad mat & hjärtlig service

Våra paket

Nosunds-Havshotell-juli-2019-005.jpg

Vi har bästa priset på paketlösningar med gott innehåll där kvällsmeny och Spa bad ingår. Under vissa perioder har vi specialpriser på vårt standardpaket. Varför inte uppgradera din vistelse med goda skaldjur. Hitta ditt bästa paket här!

Boka här

Vi har öppet!

67477286_2523765810979109_8787977110271557632_o.jpg

Solen skiner värmen stiger och vi håller öppet som vanligt. Som du vet vill vi att du som gäst alltid känna dig trygg. Den uppkomna situationen gör att vi anstränger oss lite extra, följer hälsomyndigheternas rekommendationer för att skydda dig och minimera smitt spridning.

Läs mer

Unna dig ett bad

Nosund-May-2019-General-011.jpg

Njut av sommaren på västkusten i vårt havsbadspa. Skiner inte solen ute, så finns den i vårt ljusterapirum. Avsluta med en god lunch utomhus om vädret tillåter. Går att beställa som lunchpaket om du vill ta med dig.

Boka

Äta hos oss

Nosunds-Havshotell-juli-2019-035.jpg

Vårt kök är stolt medlem i Smaka på Västsverige, ett urval av de bästa restaurangerna, vilka arbetar med lokala råvaror. Just nu erbjuder vi matpaket, men självklart kan du också boka bord.

Läs mer

Köp presentkort

1swegmark.jpg

Genom att köpa ett presentkort stödjer du vår verksamhet. Ge bort en skön upplevelse till någon du uppskattar. Presentkortet finns i olika valörer och skickas till dig eller den som skall ha din gåva.

Boka här

Möten vid havet

Göstas  hus 1_1.JPG (1)

Att mötas på Orust och är riktig naturupplevelse. Utöver den speciella miljön och informella stämningen finns en omfattande konferensservice med många trevliga kringaktiviteter. Nösund Havshotell en del av Bohuslän!

Boka möte