Med passion för vällagad mat & hjärtlig service

Upptäck ön

IMG_6860.jpg

Ön Orust bjuder flera möjligheter till härliga utflykter. Strosa längs bryggorna är den kortaste. Ta en tur till härliga Mollösund eller varför inte upptäcka öns vandringsmöjligheter eller spela golf.

Läs mer

Dagspa med lunch

LS-1097.jpg

Unna dig lite lyx i vardagen, slipp laga mat en dag och njut av ett avkopplande bad i vårt saltvatten SPA. Kan kombineras med skön bryggpromenad i omgivningarna runt vårt hotell.

Läs mer

Paket med rabatt!

Nosund-Havshotell-Kok-Restaurang-013.jpg

Bokar du våra populära paketlösningar mellan första och sista september ger vi dig 10% rabatt. Du kan se våra olika paketlösningar på hemsidans bokningssida. Uppge koden "HÖSTSTART"

Boka

Äta hos oss

Nosunds-Havshotell-juli-2019-035.jpg

Vårt kök är stolt medlem i Smaka på Västsverige, ett urval av de bästa restaurangerna, vilka arbetar med lokala råvaror. Just nu erbjuder vi matpaket, men självklart kan du också boka bord.

Läs mer

Köp presentkort

bröllop 4_25.JPG

Genom att köpa ett presentkort stödjer du vår verksamhet. Ge bort en skön upplevelse till någon du uppskattar. Presentkortet finns i olika valörer och skickas till dig eller den som skall ha din gåva.

Boka här

Möten vid havet

Nosund-Evening-Views-001.tif (1)

Att mötas på Orust och är riktig naturupplevelse. Utöver den speciella miljön och informella stämningen finns en omfattande konferensservice med många trevliga kringaktiviteter. Nösund Havshotell en del av Bohuslän!

Boka möte