Supé vecka 46

11-17 november

Köket öppet för supé mellan kl 19-21 - boka bord

Måndag
 
Stängt

Tisdag 
Halstrad pilgrimsmussla med limoncello
Torsk med dillcitronpotatis och beurre blanc
Kvällens dessert

Onsdag
Yucatansoppa - majssoppa med avokado och pebre
Oxfilé med sherrysky och rostad potatis
Kvällens dessert

Torsdag
Tricolore italiano - tomat avokado, mozarella
Halstrad lax med citronsås, chili och dillpotatis
Kvällens dessert

Fredag
 
Fisktaquitos med pico de gallo
Ankbröst med apelsinsås, pumpapuré och grönsaker
Kungsfisk med kokt potatis och blåmusselsås
Kvällens dessert

Lördag 
Cusco ceviche - fisk, lime, koriander, chili, majscrème
Rödtungafilé med salsa verde och kokt potatis
Lammracks med stekt potatis och rosmarinsås
Kvällens dessert

Söndag 
Stängt

Med reservation för ändringar!
Kursivt = ändrad meny!

 

3-rätters 525 kr
Varmrätt 295 kr
Förrätt 145 kr
Dessert 85 kr



VÄLKOMNA!

Bordsbokning

0304-209 25 | info@nosundhavshotell.se