Supé vecka 34

19-25 augusti

Måndag 
Ceviche på pilgrimsmussla med avokado, chili, mango och färskost 
Sejrygg med potatispuré och skaldjurssås 
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Tisdag 
Kalvcarpaccio, tryffelolja, ruccola, parmesan, pinjenötter och olivolja
Kvällens fisk, citrusbakad med savoykål, bönor, örtslungad färskpotatis och beurre blanc
Jordgubbar med vaniljglass och flädersirap

Onsdag
Skagen på Havshotellets vis
Halstrad regnbåge, potatispuré, sauterade sommargrönsaker och musselsås
Sommarcheesecake med färska bär

Torsdag
Cheesecake med kavring och räkor
Kvällens fisk med rödbetor, pepparrotskräm och dillpotatis
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Fredag
 
Kallrökt lax på kavring med senapskräm
Kvällens fisk med sauterade grönsaker, kokt potatis och vitvinssås 
Oxfilé med rostad potatis och rödvinsglacerad rödlök 
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Lördag 
Honungsgratinerade betor med getost och valnötter 
Smörbakad torsk med krossad potatis, brynt smör toppas med bacon 
Helstekt kalventrecôte med klyftpotatis och salviasky
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Söndag 
Stängt

Med reservation för ändringar!
Kursivt = ändrad meny!

 

3-rätters 525 kr
Varmrätt 295 kr
Förrätt 145 kr
Dessert 85 kr



VÄLKOMNA!

Bordsbokning

0304-209 25 | info@nosundhavshotell.se