Supé vecka 32

5-11 augusti

Måndag 
Räkbakelse på danskt rågbröd toppad med syrad rödlök
Kvällens fisk med örtslungad potatis och skaldjurssås
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Tisdag  - Triple & Touch med Tomas von Brömssen 795 kr - förbokas
Kalvcarpaccio, tryffelolja, ruccola, parmesan, pinjenötter och olivolja
Kvällens fisk, citrusbakad med savoykål, bönor, örtslungad färskpotatis och beurre blanc
Jordgubbar med vaniljglass och flädersirap

Onsdag
Abonnerat 

Torsdag 
Chevrégratinerade betor på örtsallad
Ugnsbakad sejrygg med citrusstomp och örtsås
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Fredag
Het räksallad med chili, avokado, mango och pepprig färskost
Kvällens fisk med krossad potatis och skaldjurssmör
Helstekt ryggbiff med råstekt potatis och timjansky
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Lördag 
Tomatsallad med Mozzarella toppad med vitlökskrutonger 
Kvällens fisk med dillslungad potatis, ugnsbakade grönsaker och citronsås
Helstekt oxfilé med timjanpotatis och gräddig rosmarinsås
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Söndag 
Stängt

 

Med reservation för ändringar!
Kursivt = ändrad meny!

Tisdag Artistkväll 18.30-19.30 förbokas

Tisdag 795 kr artistuppträdande & 2-rätters supé
Varmrätt 295 kr
Förrätt 145 kr
Dessert 85 kr



VÄLKOMNA!

Bordsbokning

0304-209 25 | info@nosundhavshotell.se