Supé vecka 31

29 juli - 4 augusti

Måndag 
Ceviche på pilgrimsmussla med avokado, chili, mango och färskost 
Sejrygg med potatispuré och skaldjurssås 
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Tisdag - Jojje & Cleo & 2-rätters supé 795 kr - förbokas
Kalvcarpaccio, tryffelolja, ruccola, parmesan, pinjenötter och olivolja
Kvällens fisk, citrusbakad med savoykål, bönor, örtslungad färskpotatis och beurre blanc
Jordgubbar med vaniljglass och flädersirap

Onsdag - Jojje & Cleo & 2-rätters supé 795 kr - förbokas
Skagen på Havshotellets vis
Halstrad regnbåge, potatispuré, sauterade sommargrönsaker och musselsås
Sommarcheesecake med färska bär

Torsdag
Cheesecake med kavring och räkor
Kvällens fisk med rödbetor, pepparrotskräm och dillpotatis
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Fredag
 
Kallrökt lax på kavring med senapskräm
Kvällens fisk med sauterade grönsaker, kokt potatis och vitvinssås 
Oxfilé med rostad potatis och rödvinsglacerad rödlök 
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Lördag 
Honungsgratinerade betor med getost och valnötter 
Smörbakad torsk med krossad potatis, brynt smör toppas med bacon 
Helstekt kalventrecôte med klyftpotatis och salviasky
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Söndag 
Parmalindad sparris med citronkräm och rostade pinjenötter 
Dagens fisk med citron och örtsauterad potatis, primörer och örtsås
Helstekt ryggbiff med råstekt potatis och whiskysås 
Dessert - Välj från vår dessertmeny

 

Med reservation för ändringar!
Kursivt = ändrad meny!

Tisdag & Onsdag Artistkväll 18.30-19.30 förbokas

Tisdag & Onsdag 795 kr artistuppträdande & 2-rätters supé

3-rätters 525 kr
Varmrätt 295 kr
Förrätt 145 kr
Dessert 85 kr



VÄLKOMNA!

Bordsbokning

0304-209 25 | info@nosundhavshotell.se