Supé vecka 30

22-28 juli

Måndag - Eric Gadd SOLO & 2-rätters supé 795 kr - förbokas
Kalvcarpaccio, tryffelolja, ruccola, parmesan, pinjenötter och olivolja
Kvällens fisk, citrusbakad med savoykål, bönor, örtslungad färskpotatis och beurre blanc
Jordgubbar med vaniljglass och flädersirap

Tisdag - Eric Gadd SOLO & 2-rätters supé 795 kr - förbokas
Skagen på Havshotellets vis
Halstrad regnbåge, potatispuré, sauterade sommargrönsaker och musselsås
Sommarcheesecake med färska bär

Onsdag - Simone Moreno & 2-rätters supé 695 kr - förbokas
Kalvcarpaccio, tryffelolja, ruccola, parmesan, pinjenötter och olivolja
Kvällens fisk, citrusbakad med savoykål, bönor, örtslungad färskpotatis och beurre blanc
Jordgubbar med vaniljglass och flädersirap

Torsdag - Simone Moreno & 2-rätters supé 695 kr - förbokas
Skagen på Havshotellets vis
Halstrad regnbåge, potatispuré, sauterade sommargrönsaker och musselsås
Sommarcheesecake med färska bär

Fredag
Laxbakelse på kavring
Smörstekt torskrygg med örtslungad potatis och brynt smör
Biff med klyftpotatis och konjakssås
Dessert - Välj från vår dessertmeny

Lördag
Abonnerat Bröllop

Söndag
Halstrad pilgrimsmussla på jordärtskockskräm
Kvällens fisk med dillpotatis och beurre blanc
Oxfilé med rostad potatis och timjansås
Dessert - Välj från vår dessertmeny

 

Med reservation för ändringar!
Kursivt = ändrad meny!

Måndag, Tisdag, Onsdag & Torsdag Artistkväll 18.30-19.30 förbokas

Måndag & Tisdag 795 kr artistuppträdande & 2-rätters supé
Onsdag & Torsdag 695 kr artistuppträdande & 2-rätters supé 

3-rätters 525 kr
Varmrätt 295 kr
Förrätt 145 kr
Dessert 85 kr



VÄLKOMNA!

Bordsbokning

0304-209 25 | info@nosundhavshotell.se