Supé vecka 3

13-19 januari

Köket öppet för supé mellan kl 19-21 - boka bord

Måndag
 
Stängt

Tisdag
Stängt

Onsdag
Mozzarella, tomat & basilikasallad
Helstekt ryggbiff med rödvinssky och rostad potatis
Kvällens dessert

Torsdag
Blomkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla toppad med sidfläsk
Saffransdoftande fisk- & skaldjursgryta
Kvällens dessert

Fredag
Ceviche på färsk tonfisk
Ankbröst med madeirasky och svamprisotto
Kungsfisk med kokt potatis och blåmusselsås
Kvällens dessert

Lördag 
Tartar på kallrökt lax
Rödtungafilé med salsa verde och kokt potatis
Lammracks med stekt potatis och rosmarinsås
Kvällens dessert

Söndag 
Stängt

 

Med reservation för ändringar!
Kursivt = ändrad meny!

 

3-rätters 525 kr
Varmrätt 295 kr
Förrätt 145 kr
Dessert 85 kr



VÄLKOMNA!

Bordsbokning

0304-209 25 | info@nosundhavshotell.se