Supémenyer v.9 26 februari tom 1 mars

 

 

26 februari - 1 mars

Köket öppet för supé mellan kl 18-21 - boka bord

Den här veckan arbetar våra kreativa kockar med följande råvaror:

Onsdag
Rökt MSC märkt Tonfisk/Chipotle/Chili gelé/ärt sallad
Torskrygg/skaldjur/gulbeta/musselsås/morot
Nogat parfait/Choklad brownie/mandelflarn 

Torsdag
Skagenröra/kavring/örtsallad
Kalventrecote/portvinssky/rotfrukter/potatis
Kvällens dessert

Fredag

Laxtartar

Örtbakad rödtunga/vitvinsås/räkor/jordätskocka/potatis
Kalventrecoté/portvinsky/busk tomater/persilja/potatis/morot
Tiramisu

Lördag
Skagen/Kavring/örtsallad
Torsk/skaldjursås/blomkål/potatis
Ryggbiff/rödvinsky/tomat/lök & röktsidfläsk
Tiramitsu

Söndag 
Stängt

 

Köket öppet för supé mellan kl 18-21 de flesta dagar - boka bord på info@nosundhavshotell.se