Supé vecka 16

15-21 april

Måndag
Stängt

Tisdag
Stängt

Onsdag
Stängt

Skärtorsdag 
Chèvrebakade betor med valnötter och honung
Halstrad rödingfilé med dillslungad potatis, sauterade grönsaker och beurre blanc
Chokladbakelse med grädde och bär

Långfredag
Skagentoast
Sejrygg med potatispuré, ugnsbakade grönsaker och beurre blanc
Biff med parmesanrostad potatis, rostade rotsaker och gräddig rosmarinsås
Hallonparfait med chokladkräm och bär


Påskafton
Halstrad lax med blomkålskräm och picklad rödlök
Smörbakad torskrygg med örtpotatis, sparris och morot samt vitvinssås
Vin- och örtmarinerad lammkotlett med potatiskaka och rödvinssås
Blåbärscheesecake


Påskdagen
Menyn ber vi att få återkomma med

 

Med reservation för ändringar!
Kursivt = ändrad meny!


3-rätters 525 kr
Varmrätt 295 kr
Förrätt 145 kr
Dessert 85 kr



VÄLKOMNA!

Bordsbokning

0304-209 25 | info@nosundhavshotell.se