Att mötas vid havet ger plats för inspiration

Vår bästa tid är nu - Bohuslän en plats för salta möten

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern & våren. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. För att inte tala om den värmade vårsolen!

Att komma till Nösund Havshotell med sina anställda eller sin projektgrupp är en riktig upplevelse. Utöver den speciella miljön och informella stämningen finns en omfattande konferensservice med många trevliga kringaktiviteter som t ex ett stärkande vinterbad i havet med efterföljande uppvärmning i de varma saltvattenpoolerna.

Vår uppgift är att hjälpa er som har ett bestämt mål med dagarna - att nå fram just dit. Vid behov står vi till tjänst med professionell ledarcoaching och handledning och kan erbjuda en fullständig service med hjälp till planering av hela eller delar av ert konferensinnehåll.
Det finns alltid någon till hands för att hjälpa till, vare sig det gäller maten, kopieringen, en förlagd tröja eller en inlåst bilnyckel när det blivit dags att åka hem.

Vid alla konferensbokningar på Nösund Havshotell tillämpar vi Visita, branschorganisationen för Hotell och Restaurang, läs mer här

Nösund Havshotell är en Svanenmärkt del av Bohuslän.