Med passion för vällagad mat & hjärtlig service

Nösunds lilla by har i århundraden varit en plats på den svenska västkusten dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. På Nösund Havshotell ser vi till att hålla traditionen vid liv såväl vinter som sommar. Hit kan du komma året om som konferensgäst, privatgäst eller med ditt bröllopssällskap och njuta av vår vällagade mat och ljuset i vårt sköna saltvattenspa. Sommartid förstärker vi med njutningsfulla artistkvällar i vår restaurang Picasso. Vi välkomnar dig till vår oas på Orust här i Bohuslän.

Vi är en svanenmärkt anläggning.

 

Huset vid havet4_7.JPG

Ren avkoppling

Lämna stressen och bara kom och va med oss ett par dagar, det är värt det.......

Läs mer
sjöbodar 2 bra_020.JPG

Vår bästa tid är nu!

Boka vår/höstkonferens i Nösund! Att komma till Nösund Havshotell med sina anställda eller sin projektgrupp är en riktig upplevelse. Utöver den speciella miljön och informella stämningen finns en omfattande konferensservice med många trevliga kringaktiviteter. Nösund Havshotell en del av Bohuslän!

Vår/Höstkonferens
 • IMG_0224.JPG

  Tvådagars avkoppling med Spa

  Entré till HavSbadSpa, varav 1 tim. i sol- och ljusterapin, basutbud av hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg finns att tillgå i vårt Havsbadspa, tillgång till vår panoramabastu och de heta saltpoolerna. Naturbad i havet via vår brygga och relax i vårt glasade tornrum. Frukt, isvatten och te. Samt lån av badrock.

  Pris från

  2590 SEK

  Del i dubbel

   

  Läs mer
 • DSC_0101.JPG

  Spa och god mat!

  Logi del i dubbelrum med frukostbuffé
  Lunch, sallad, soppa och varmrätt
  Snacksbuffé
  Supé, tre rätter
  Entré till vårt HavSbadSpa, tillgång till vår panoramabastu och de varma saltpoolerna. Naturbad i havet via vår brygga och relax i vårt glasade tornrum. Tillgång till frukt, isvatten samt lån av badrock.

  Pris från

  1395 SEK

  Del i dubbel

  Boka paket