Med passion för vällagad mat & hjärtlig service

Nösunds lilla by har i århundraden varit en plats på den svenska västkusten dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. På Nösund Havshotell ser vi till att hålla traditionen vid liv såväl vinter som sommar. Hit kan du komma året om som konferensgäst, privatgäst eller med ditt bröllopssällskap och njuta av vår vällagade mat och ljuset i vårt sköna saltvattenspa. Sommartid förstärker vi med njutningsfulla artistkvällar i vår restaurang Picasso. Vi välkomnar dig till vår oas på Orust här i Bohuslän.

Vi är en svanenmärkt anläggning.

 

Nösund Havshotell ABBA 2016 A3.jpg

Årets Julbord

Från 24 november fram till 17 december, tor-lör, så dukar vi upp vårt populära julbord, i år kommer gruppen "Vision, a tribute to ABBA" uppträda för oss, kommer bli ett härligt gung.

Boka julbord
spa+i+skymning+2.jpg

Avkoppling för två

Kom till lunch, gå vidare och spa:a och kanske ett avsvalkande havsbad och in i bastun igen, vidare till en 3-rätters supé i vår restaurang. Spapaket från 1395:-/person

Boka mys i vårt spa
Da vinci.jpg

Vår bästa tid är nu

Boka vinterkonferens i Nösund! Att komma till Nösund Havshotell med sina anställda eller sin projektgrupp är en riktig upplevelse. Utöver den speciella miljön och informella stämningen finns en omfattande konferensservice med många trevliga kringaktiviteter. Nösund Havshotell en del av Bohuslän!

Läs mer
 • Nösund Havshotell ABBA 2016 A3.jpg

  Julbord

  Årets julbord på Nösund Havshotell

  Vi på Nösund jobbar alltid med att få bra artister hos oss, dem förgyller verkligen våra kvällar och är väldigt uppskattade av våra gäster.

  Pris från

  1390 SEK

  Del i dubbel

  Boka julbord
 • _MG_4740.JPG

  Tvådagars avkoppling med Spa

  Entré 2 timmar till HavSbadSpa, varav 1 tim. i sol- och ljusterapin, basutbud av hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg finns att tillgå i vårt Havsbadspa, tillgång till vår panoramabastu och de heta saltpoolerna. Naturbad i havet via vår brygga och relax i vårt glasade tornrum. Frukt, isvatten och te. Samt lån av badrock.

  Pris från

  2590 SEK

  Del i dubbel

   

  Läs mer
 • DSC_0081.JPG

  Spa och god mat!

  Logi del i dubbelrum med frukostbuffé
  Lunch, sallad, soppa och varmrätt
  Snacksbuffé
  Supé, tre rätter
  Entré till vårt HavSbadSpa, tillgång till vår panoramabastu och de varma saltpoolerna. Naturbad i havet via vår brygga och relax i vårt glasade tornrum. Tillgång till frukt, isvatten samt lån av badrock.
  Pris: 1 395 kr, Stanna längre, betala endast 995 kr/person för varje extra natt.
  Pris från

  1395 SEK

  Del i dubbel

  Boka paket