Med passion för vällagad mat & hjärtlig service

Nösunds lilla by har i århundraden varit en plats på den svenska västkusten dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. På Nösund Havshotell ser vi till att hålla traditionen vid liv såväl vinter som sommar. Hit kan du komma året om som konferensgäst, privatgäst eller med ditt bröllopssällskap och njuta av vår vällagade mat och ljuset i vårt sköna saltvattenspa. Sommartid förstärker vi med njutningsfulla artistkvällar i vår restaurang Picasso. Vi välkomnar dig till vår oas på Orust här i Bohuslän.

Vi är en svanenmärkt anläggning.

 

unspecified.jpeg

Julbordspaket

Dags att boka årets bästa julbordssittning ! Vi välkomnar dem igen Vision ABBA Tribute band. En fartfylld och härligt komponerad musikshow. Tillsammans med vårt traditionella julbord får du en skön upplevelse hos oss.

Boka paket
bröllop 4_25.JPG

Bröllop & Fest

Boka ditt bröllop med vigsel vid havet, eller fira en högtidsdag i vår restaurang med havsnära läge. Vi samarbetar med fotografer och eventföretag. Ring oss gärna så berättar vi vad vi kan erbjuda för att göra din dag till den bästa.

Läs mer här
DSC_0330.jpg

Konferens

Vår bästa tid är nu - konferenserbjudande höst och vår. Att mötas på Orust och är riktig naturupplevelse. Utöver den speciella miljön och informella stämningen finns en omfattande konferensservice med många trevliga kringaktiviteter. Nösund Havshotell en del av Bohuslän!

Boka möte
 • Huset vid havet4_7.JPG

  Tvådagars avkoppling med Spa

  Entré till HavSbadSpa, varav 1 tim. i sol- och ljusterapin, basutbud av hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg finns att tillgå i vårt Havsbadspa, tillgång till vår panoramabastu och de heta saltpoolerna. Naturbad i havet via vår brygga och relax i vårt glasade tornrum. Frukt, isvatten och te. Samt lån av badrock.

  Pris från

  2590 SEK

  Del i dubbel

   

  Läs mer
 • havsbadspa_Nösunds_spa_20100721_0143.jpg (1)

  Spa och god mat!

  Logi del i dubbelrum med frukostbuffé
  Lunch, sallad, soppa och varmrätt
  Snacksbuffé
  Supé, tre rätter
  Entré till vårt HavSbadSpa, tillgång till vår panoramabastu och de varma saltpoolerna. Naturbad i havet via vår brygga och relax i vårt glasade tornrum. Tillgång till frukt, isvatten samt lån av badrock.

  Pris från

  1395 SEK

  Del i dubbel

  Boka paket