Med passion för vällagad mat & hjärtlig service

Nösunds lilla by har i århundraden varit en plats på den svenska västkusten dit människor har tagit sig för att finna välbefinnande både för kropp och själ. På Nösund Havshotell ser vi till att hålla traditionen vid liv såväl vinter som sommar. Hit kan du komma året om som konferensgäst, privatgäst eller med ditt bröllopssällskap och njuta av vår vällagade mat och ljuset i vårt sköna saltvattenspa. Sommartid förstärker vi med njutningsfulla artistkvällar i vår restaurang Picasso. Vi välkomnar dig till vår oas på Orust här i Bohuslän.

2013 Bröllop dukning.jpg

Abonnerat för bröllop 26 & 27 augusti

Fredagen den 26 & lördagen den 27 augusti har vi återigen abonnerat för bröllop hela dagen. Ni är välkomna igen måndag lunch den 29 augusti.

Abonnerat 26 & 27 augusti
bilder för hemsidan 386_redigerad.jpg

Boka våra paket

Du hittar Nösund Havshotell några meter från havet - på södra Orust, mitt i Bohuslän. Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv. Idag har vi återupprättat Nösunds gamla traditioner och kan erbjuda mat och boende i en genuin skärgårdsidyll.

Läs mer
IMG_0108-Redigera.jpg

Konferens

Att komma till Nösund Havshotell med sina anställda eller sin projektgrupp är en riktig upplevelse. Utöver den speciella miljön och informella stämningen finns en omfattande konferensservice med många trevliga kringaktiviteter.

Läs mer
 • Nösund.jpg

  Artistpaket

  Årets artister på Nösund Havshotell

  Vi på Nösund jobbar alltid med att få bra artister hos oss, dem förgyller verkligen vår sommarsäsong och är väldigt uppskattade av våra gäster.

  Pris från

  1595 SEK

  Del i dubbel

  Boka artistpaket
 • _MG_4740.JPG

  Tvådagars avkoppling med Spa

  Entré 2 timmar till HavSbadSpa, varav 1 tim. i sol- och ljusterapin, basutbud av hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg finns att tillgå i vårt Havsbadspa, tillgång till vår panoramabastu och de heta saltpoolerna. Naturbad i havet via vår brygga och relax i vårt glasade tornrum. Frukt, isvatten och te. Samt lån av badrock.

  Pris från

  2590 SEK

  Del i dubbel

   

  Läs mer
 • DSC_0081.JPG

  Spa och god mat!

  Logi del i dubbelrum med frukostbuffé
  Lunch, sallad, soppa och varmrätt
  Snacksbuffé
  Supé, tre rätter
  Entré till vårt HavSbadSpa, tillgång till vår panoramabastu och de varma saltpoolerna. Naturbad i havet via vår brygga och relax i vårt glasade tornrum. Tillgång till frukt, isvatten samt lån av badrock.
  Pris: 1 395 kr, Stanna längre, betala endast 995 kr/person för varje extra natt.
  Pris från

  1395 SEK

  Del i dubbel

  Boka paket